PEDIGREE® DentaStix™ Chewy Chunx™ Mini - Härkää

Vaihtoehdot

DentaStix ChewyChunx Mini: Koirat käyttävät suutaan asioiden tutkimiseen, joten on tärkeää huolehtia niiden hampaista. Pedigree Dentastix Chewy ChunX -herkut ovat erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuja koiran purupaloja. Purupalat sisältävät aktiivisia ainesosia, joiden on tieteellisesti osoitettu puhdistavan hampaita jokaisella puraisulla. Nämä naudanlihan makuiset koiran herkut ovat tarkoitettu 5-15 kg painoisille koirille. Pedigree Dentastix Chewy ChunX -purupalat on kehitetty yhdessä eläinlääkärien kanssa, ja niiden on tieteellisesti todistettu puhdistavan hampaita jokaisella puraisulla. - Herkulliset naudanlihan makuiset purupalat sisältävät vähemmän kuin 2% rasvaa 100 grammassa. - Nämä maukkaat purupalat sopivat 5-15 kg painaville koirille. - Pedigree Dentastix Chewy ChunX on herkullinen koiranherkku ilman lisättyä sokeria, ja ne auttavat pitämään koirasi hampaat puhtaina ja terveinä. - Dentastix Chewy ChunX -koiranpalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Ruokintasuositus

Pienet koirat (5-9 kg), tarjoa 3 makupalaa päivässä. Pienet-keskikokoiset koirat (9-13 kg), tarjoa 4 makupalaa päivässä. Keskikokoiset koirat (13-15 kg), tarjoa 5 makupalaa päivässä. Tämä pureskeltava makupala sopii 5-15 kg:n painoisille koirille. Ei sovellu alle 5 kg:n tai yli 15 kg:n painoisille koirille. Tarkkaile koiraasi niin kuin minkä tahansa syötävän tuotteen kohdalla, jotta tuote tulee varmasti pureskeltua riittävän hyvin. Minkä tahansa nieleminen kokonaisena voi olla koiralle haitallista tai jopa hengenvaarallista. Vähennä muun ravinnon määrää vastaavasti. Pidä pakkaus suljettuna avaamisen jälkeen ja käytä 1 viikon kuluessa. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla.

Koostumus

viljaa, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä (josta 2.7% natriumtripolyfosfaattia), liha- ja eläinperäisiä tuotteita, rasvoja ja öljyjä.

Ravintoainekoostumus (%)

valkuaista: 7.0;
rasvapitoisuus: 1.8;
epäorgaaninen aines: 6.1;
raakakuitua: 0.60;
kosteutta: 18.0;
muuntokelpoista energiaa: 314 kcal/100 g

Lisäaineita per kg

Ravintopitoisia lisäaineita:
E-vitamiinia: 1303 mg,
Sinkki (Sinkkisulfaatti, heptahydraatti): 191 mg /
Sensorisia lisäaineita:
Härän makuinen: 29.2 mg
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy