large_tasty-minis-juustoa

Tasty Minis Juustoa & Härkää

 

Koirat pitävät palkitsemisesta – Pedigree® Tasty Minis Juustoa & Härkää -makupalat ovat pehmeitä suupaloja, joissa yhdistyvät juuston ja härän maut, ja ne sopivat täydellisesti koulutukseen tai herkutteluhetkiin!

Tasty Minis -makupalat myydään kätevissä uudelleensuljettavissa pusseissa, joten voit tarjota niitä helposti aina halutessasi.

Pienikokoiset makupalat sopivat kaikenkokoisille koirille, ja ne ovat täydellinen tapa palkita ja hemmotella lemmikkiäsi.

Tasty Minis -makupaloissa on lisättyjä omega-3- rasvahappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä tai aromeja!
Valittavissa on kaksi eri makua ja rakennetta. Onko koirasi kokeillut jo molempia Tasty Bites -valikoiman tuotteita? - Siirtyä Tasty Minis Kanaa & Ankkaa-.

- Maukkaat pienet makupalat sopivat kaikenkokoisille koirille.
- Ei ole keinotekoisia värejä tai aromeja.

Ruokintasuositus

Erittäin pienet koirat (2-3 kg), enintään 6 palaa päivässä. Pienet koirat (4-9 kg), enintään 11 palaa päivässä. Keskikokoiset koirat (10-15 kg), enintään 23 palaa päivässä. Keskikokoiset-suuret koirat (16-24 kg), enintään 33 palaa päivässä. Isot koirat (25 kg+), enintään 46 palaa päivässä. Vähennä muun ravinnon määrää vastaavasti. Käytettävä 14 pv:n kuluessa avaamisesta. Tuotteen laadun ja tuoreuden säilyttämiseksi uudelleensulje pakkaus pussinsulkijan avulla. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa.

Koostumus

Kasviperäisiä tuotteita, viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% härkää), sokereita, kasvivalkuaistiivisteitä, maitoa ja maitovalmisteita (josta 4% juustoa), kalaa ja kalatuotteita, kivenäisiä, siemeniä, rasvoja ja öljyjä, yrttejä.

Ravintoainekoostumus (%)

Hapettumisenestoaineita / Ravintopitoisia lisäaineita:  
A-vitamiinia: 5000 KY,
E-vitamiinia: 50 mg,
Rautasulfaatti monohydraatti: 50 mg.

Lisäaineita per kg

Valkuaista: 16.4
Rasvapitoisuus: 2.9
Epäorgaaninen aines: 4.3
Raakakuituja: 0.7
Muuntokelpoista energiaa: 328 kcal/100g
Ravintoaineet (%): Kalsiumia: 0.6
Omega-3 -rasvahapot: 1700 mg/kg.

img-space