PEDIGREE® Rodeo Härkää 7 stk

Koirat pitävät löydöistä – häränmakuiset Rodeo™-purutikut ovat maukkaita kierteisiä koirien makupaloja, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväiseen palkitsemiseen ja herkutteluun. Niiden ainutlaatuinen kierteinen rakenne ja sitkeä koostumus tuovat lisänautintoa leikki- ja seurusteluhetkiin.

Pidä koirasi iloisena Pedigree Rodeo™ -purutikkujen avulla. Jokainen purutanko sisältää runsaasti tervettä kasvua ja elämäniloa edistäviä ravintoaineita ja vitamiineja. Rodeo™-purutangoissa on lisättyjä omega-3-rasvahappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä tai aromeja! Valittavissa on kaksi herkullista makua: Härkä ja Kana.

Kun koirat nauttivat elämästään, ne auttavat meitä huomaamaan arjen pienet ilot. Lemmikeillemme palkitsemiseksi, kiintymyssiteen vahvistamiseksi, kouluttamiseksi tai vain leikin varjolla antamamme herkkupalat auttavat juhlistamaan niiden meille tuomaa iloa.
Pedigree® on luonut yhteistyössä Waltham™ Centre for Pet Nutritionin ravitsemusasiantuntijoiden ja eläinlääkärien kanssa laajan valikoiman maittavia koirien herkkupaloja. Muoto-, koko- ja rakennevaihtoehtoja on runsaasti. Niiden avulla koirat pidetään elämäniloisina, koska juuri sellaisina rakastamme niitä.

Koirat pitävät lihasta. Haluat helliä koiraasi antamalla sille mieluisia makupaloja. Ne on helppo taittaa pienemmiksi paloiksi, joten voit hemmotella koiraasi niin paljon kuin haluat.

Ruokintasuositus

Pienet koirat (5-9 kg), tarjoa enintään 4 purupalaa viikossa.
Keskikokoiset koirat (10-24 kg), tarjoa enintään 7 purupalaa viikossa.
Suuret koirat (25 kg tai isommat), tarjoa enintään 14 purupalaa viikossa.
Vähennä muun ravinnon määrää vastaavasti.
Tämä pureskeltava makupala sopii vain koirille, jotka painavat 5 kg tai enemmän.
Ei sovellu alle 4 kk:n ikäisille pennuille.
Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla.

Koostumus

Kasviperäisiä tuotteita, viljaa, sokereita, liha- ja eläinperäisiä tuotteita (josta kuivattua ja jauhettua häränmaksaa 3.5%, vastaa härkää 5%), kivennäisiä, rasvoja ja öljyjä, kasvivalkuaistiivisteitä, siemeniä.

Ravintoainekoostumus (%)

Valkuaista:23.0
Rasvapitoisuus:4.0
Epäorgaaninen aines:6.0
Raakakuitua:2.0
Kosteutta:20.0
Kalsiumia:0.80
Omega-3-rasvahappoja:635 mg/kg
Muuntokelpoista energiaa:293 kcal/100 g

Lisäaineita per kg

Ravintopitoisia lisäaineita:
A-vitamiinia:5290 KY
E-vitamiinia:52.9 mg
Rauta (Rauta(II)sulfaatti, monohydraatti):15.9 mg
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy