large_pedigree-jumbone

PEDIGREE® Jumbone™ Medium

Koirat rakastavat puremista – Pedigree® Jumbone® Medium -purutanko sis. Härkää on täydellinen puruherkku, joka tarjoaa koirallesi mieluisaa ajanvietettä.

Jumbone®-purutankojen kova ulkopinta ja vastustamattoman herkullinen sisus muodostavat yhdistelmän, jonka koirasi on ansainnut. Ne tarjoavat koirallesi maukasta pureskeltavaa pitkäksi aikaa.

Jumbone-purutangoissa on lisättyjä omega-3-rasvahappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä tai aromeja.

- Koiran koko: yli 10 kg
- Täydellinen puruherkku, joka tuottaa koirallesi mieluisaa ajanvietettä.
- Alle 2 % rasvaa.
- Ei ole keinotekoisia värejä tai aromeja!

Ruokintasuositus

Pienet koirat (4-10 kg), tarjoa enintään 1 puruluu viikossa. Keskikokoiset koirat (10-15 kg), tarjoa enintään 2 puruluuta viikossa. Keskikokoiset koirat (15-25 kg), tarjoa enintään 3 puruluuta viikossa. Suuret koirat (25 kg ja yli), tarjoa enintään 5 puruluuta viikossa. Yksi puruluu sisältää 8% noin 4 kg:n koiran viikottaisesta energiatarpeesta. Vähennä muun ravinnon määrää vastaavasti. Ei sovellu alle 4 kg painaville koirille tai alle 9 kk ikäisille pennuille. Käytettävä 14 pv:n kuluessa avaamisesta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa.

Koostumus

Viljaa, kasviperäisiä tuotteita, sokereita, liha- ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% härkää), kivennäisiä, kasvivalkuaistiivisteitä, siemeniä, rasvoja ja öljyjä, yrttejä.

Ravintoainekoostumus (%)

Ravintopitoisia lisäaineita:  
A-vitamiinia: 5000 KY,
E-vitamiinia: 50 mg,
Rautasulfaatti monohydraatti: 50 mg.

Lisäaineita per kg

Valkuaista: 6.5
Rasvapitoisuus: 1.9
Epäorgaaninen aines: 4
Raakakuituja: 2.2
Kosteutta: 16
Muuntokelpoista energiaa: 298 kcal/100g
Kalsiumia: 0.5
Omega-3 -rasvahapot: 700 mg/kg.

img-space