large_5000166074049_1661760418246

PEDIGREE® Adult Mini <10kg Kanaa ja Kasviksia 2kg

Jokaisen pienikokoisen koiran tulee saada viettää touhukkaita päiviä. Pedigree® Small Dog antaakin koiralle sopivan määrän energiaa. Se sisältää myös hyvänlaatuisia lihaproteiineja, B-vitamiinia ja rautaa normaalin elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi.

TUKEA SUUN HYVINVOINTIIN
Jokaisen koiran tulisi saada elää ”hymy huulessa”. Koiran elämässä suulla on keskeinen asema. Sen vuoksi hampaiden ja ikenien hyvinvoinnilla on suuri merkitys. Olemmekin suunnitelleet kuivanappulan rakenteen siten, että se tukee koirasi hampaiden ja ikenien hyvinvointia.

NORMAALIIN VATSAN TOIMINTAAN
Jokaisen koiran vatsantoiminta tulisi pysyä normaalina. Kuivaruokamme sisältää normaalia ruoansulatusta tukevia luonnollisia kuituja sekä helposti imeytyviä, hyvänlaatuisia proteiineja.

IHO JA TURKKI
Jokaisen koira pitäisi tuntea olonsa hyväksi ja näyttää hyvältä. Kuivaruokamme sisältävät yhdistelmän välttämättömiä öljyjä (kuten auringonkukkaöljyä), jotka tukevat koirasi ihon ja turkin hyvinvointia.

AUTTAA PYSYMÄÄN TERVEENÄ
Koirat ovat luonnostaan uteliaita ja nuuhkivat kaikkea löytämäänsä. Jokainen koira ansaitseekin hyvän vastustuskyvyn. Kuivaruokareseptimme sisältää antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia sekä kivennäisaineita, jotka auttavat ylläpitämään koirasi luontaista vastustuskykyä

Ruokintasuositus

Annoskokoja tulee muuttaa koiran ravinnontarpeeseen vaikuttavan aktiivisuuden, rodun ja iän mukaan. Vähennä ylipainoisten koirien päivittäistä annoskokoa. Huomioi siirtymävaihe kun tarjoat uutta ruokaa. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa.

Koostumus

Viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% kanaa ruskeissa nappuloissa), rasvoja ja öljyjä (josta 0.5% auringonkukkaöljyä), kasviperäisiä tuotteita (josta 2% kuivattua juurikaspulppaa), kivennäisiä (1.8%, josta 0.7% trinatrium polysulfaattia aktivisena ainesosana ruskeissa nappuloissa), kasviksia (4% porkkanaa oransseissa nappuloissa, 4% herneitä vihreissä nappuloissa), kasvivalkuaistiivisteitä.

Ruokintasuositus eläintä kohden vrk:

Paino Kuivaruokaa Yhdistelmä
1 kg 25 g 15 g kuivaruokaa + 50 g kosteaa ruokaa
3 kg 60 g 35 g kuivaruokaa + 100 g kosteaa ruokaa
5 kg 85 g 50 g kuivaruokaa + 150 g kosteaa ruokaa

Ravintoainekoostumus (%)

Antioksidantteja / Väriaineita / Ravintopitoisia lisäaineita:  
A-vitamiinia: 12071 KY,
B₁-vitamiinia: 33.3 mg,
B₂-vitamiinia: 57 mg,
D₃-vitamiinia: 1331 KY,
E-vitamiinia: 120 mg,
Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 22.8 mg,
Mangaani(II)sulfaatti, tetrahydraatti: 65.6 mg,
Kaliumjodidia: 1.9 mg,
Natriumseleniitti: 0.71 mg,
Sinkkisulfaatti monohydraatti: 175 mg.

Lisäaineita per kg

Valkuaista: 22
Rasvapitoisuus: 13
Epäorgaaninen aines: 8
Raakakuituja: 2.3
Omega-6 -rasvahapot: 2.9.

img-space