large_pedigree-kastikelajitelma-636383147671922024

PEDIGREE® kastikelajitelma

Pedigree® kerta-annospussit sisältävät tuoretta lihaa, jota ei ole käsitelty tai pakastettu aikaisemmin. Näin voit tarjota koirallesi aina laadukasta ja ravitsevaa ruokaa, joka tuoksuu ja maistuu mahtavalta. Lisäksi lihaisat palat on kypsytetty hellävaraisesti siten, että niissä on tallella enemmän luontaisia vitamiineja kuin tölkeissä eikä niihin ole lisätty keinotekoisia säilöntäaineita.


3 x sis. Härkää ja kasviksia
3 x sis. Kanaa ja kasviksia
3 x sis. Härkää ja Jänistä
3 x sis. Kalkkunaa & Porkkanaa

Ruokintasuositus

Kun lemmikki saavuttaa aikuisiän, siirry aikuisten ruokaan vähitellen. Huomioi siirtymävaihe kun tarjoat uutta ruokaa. Annoskokoja tulee muuttaa koiran ravinnontarpeeseen vaikuttavan aktiivisuuden, rodun ja iän mukaan. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Ylijäävä ruoka säilyy jääkaapissa peitettynä 2 päivän ajan.

Koostumus

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (39%, josta 4% kanaa), kasviksia (4% porkkanaa ja herneitä), viljaa, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (josta 0.5% kuivattua juurikaspulppaa), rasvoja ja öljyjä (josta 0.5% auringonkukkaöljyä), kasvivalkuaistiivisteitä.

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (39%, josta 4% härkää), kasviksia (4% porkkanaa ja herneitä), viljaa, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (josta 0.5% kuivattua juurikaspulppaa), rasvoja ja öljyjä (josta 0.5% auringonkukkaöljyä), kasvivalkuaistiivisteitä.

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (39%, josta 4% kalkkunaa), kasviksia (4% porkkanaa), viljaa, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (josta 0.5% kuivattua juurikaspulppaa), rasvoja ja öljyjä (josta 0.5% auringonkukkaöljyä), kasvivalkuaistiivisteitä.

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (39%, josta 4% härkää, 4% jänistä), viljaa, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (josta 0.5% kuivattua juurikaspulppaa), rasvoja ja öljyjä (josta 0.5% auringonkukkaöljyä), kasvivalkuaistiivisteitä.

Ruokintasuositus eläintä kohden vrk:

Paino Kosteaa Ruokaa Yhdistelmä
5 kg 3 ½ annospussia 40 g kuivaruokaa + 2 annospussia
10 kg 6 annospussia 75 g kuivaruokaa + 3 annospussia
20 kg 10 ½ annospussia 125 g kuivaruokaa + 5 annospussia

Ravintoainekoostumus (%)

Ravintopitoisia lisäaineita:  
D₃-vitamiinia: 150 KY,
E-vitamiinia: 50 mg,
Vedetön kalsiumjodaatti: 0.39 mg,
Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 5.7 mg,
Rautasulfaatti monohydraatti: 10 mg,
Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 5.6 mg,
Sinkkisulfaatti monohydraatti: 107 mg.

Lisäaineita per kg

Protein: 7
Fettinnehåll/Fedtindhold: 6
Råaska (mineral): 2
Växttråd/Træstof: 0.3
Vatten/Vand: 82.5.
Kalcium: 0.35.

img-space