PEDIGREE® Adult 4x100 g. Suosikit lajitelma sis. kaviksia kastikkeessa

PEDIGREE® auttaa kaikkia koiria elämään täysipainoisesti joka päivä. Valmistamme ravintoa asiantuntemuksella ja tavalla, joka konkreettisesti helpottaa koiranomistajia tarjoamaan koirille niiden ansaitsemaa rakkautta ja huolenpitoa.

- 2x Kanaa
- 2x Härkä- ja maksalajitelma

Pedigree® kerta-annospussit sisältävät tuoretta lihaa, jota ei ole käsitelty tai pakastettu aikaisemmin. Näin voit tarjota koirallesi aina laadukasta ja ravitsevaa ruokaa, joka tuoksuu ja maistuu mahtavalta. Lisäksi lihaisat palat on kypsytetty hellävaraisesti siten, että niissä on tallella enemmän luontaisia vitamiineja kuin tölkeissä eikä niihin ole lisätty keinotekoisia säilöntäaineita.

Ruokintasuositus

5 kg: 3½ - 4 annospussia tai 2 annospussia + 40 g kuivaruokaa

10 kg: 6½ - 7 annospussia tai 3 annospussia + 75 g kuivaruokaa

20 kg: 10½ - 11½ annospussia tai 4 annospussia + 150 g kuivaruokaa

1 annospussin tilalla voi käyttää 23 g PEDIGREE®-kuivaruokaa.

Ruokintamäärät on tarkoitettu suuntaa antaviksi. Muuta annoskokoja koiran iän, koon ja aktiivisuuden mukaan. Huomioi makupalojen kalorit. Lisätietoja ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk. Tarjoa raikasta vettä.

Koostumus

Sis. kanaa
Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (35%, luonnollisia^ 93%; josta kanaa 14% ja sianmaksaa 9% paloissa**), viljaa, kasviksia (josta kuivattua porkkana- ja hernesekoitusta 0.8%, vastaa porkkana- ja hernesekoitusta 4%), kasvivalkuaistiivisteitä, kasviperäisiä tuotteita^ (josta kuivattua juurikasmassaa 0.8%), rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä (0.6%). ^luonnollisia ainesosia. **paloja tyypillisesti 45% tuotteesta.

Sis. härkä- ja maksalajitelma
Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (35%, luonnollisia^ 93%; josta härkää 6% ja sianmaksaa 9% sekoituksena paloissa**), viljaa, kasviksia (josta kuivattua porkkana- ja hernesekoitusta 0.8%, vastaa porkkana- ja hernesekoitusta 4%), kasvivalkuaistiivisteitä, kasviperäisiä tuotteita^ (josta kuivattua juurikasmassaa 0.8%), rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä (0.6%). ^luonnollisia ainesosia. **paloja tyypillisesti 45% tuotteesta.

Ravintoainekoostumus (%)

Valkuaista: 7.5
Rasvapitoisuus: 5.2
Epäorgaaninen aines: 1.8
Raakakuitua: 0.40
Kosteutta: 82.0

Lisäaineita per kg

Ravintopitoisia lisäaineita:
D₃-vitamiinia: 200 KY
E-vitamiinia: 60.0 mg
Kupari (Kupari(II)sulfaatti, pentahydraatti): 1.7 mg
Jodi (Kalsiumjodaatti, vedetön): 0.28 mg
Rauta (Rauta(II)sulfaatti, monohydraatti): 3.6 mg
Mangaani (Mangaanisulfaatti, monohydraatti): 2.2 mg
Sinkki (Sinkkisulfaatti, monohydraatti): 22.7 mg
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy