PEDIGREE® Adult 12x100 g. Siipikarjalajitelma kastikkeessa

PEDIGREE® auttaa kaikkia koiria elämään täysipainoisesti joka päivä. Valmistamme ravintoa asiantuntemuksella ja tavalla, joka konkreettisesti helpottaa koiranomistajia tarjoamaan koirille niiden ansaitsemaa rakkautta ja huolenpitoa.

- 3x Kanaa
- 3x Siipikarjaa
- 3x Kalkkuna
- 3x Ankkaa

Pedigree® kerta-annospussit sisältävät tuoretta lihaa, jota ei ole käsitelty tai pakastettu aikaisemmin. Näin voit tarjota koirallesi aina laadukasta ja ravitsevaa ruokaa, joka tuoksuu ja maistuu mahtavalta. Lisäksi lihaisat palat on kypsytetty hellävaraisesti siten, että niissä on tallella enemmän luontaisia vitamiineja kuin tölkeissä eikä niihin ole lisätty keinotekoisia säilöntäaineita.

Ruokintasuositus

5 kg:n painoisen koiran päivätarve on 3½ - 4 annospussia

10 kg:n painoisen koiran päivätarve on 6½ - 7 annospussia

20 kg:n painoisen koiran päivätarve on 10½ - 11½ annospussia.

1 annospussin tilalla voi käyttää 23 g PEDIGREE®-kuivaruokaa.

Muuta annoskokoja koiran iän, koon ja aktiivisuuden mukaan. Tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk. Tarjoa raikasta vettä..

Koostumus

Sis. kanaa
Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (35%, luonnollisia* 93%; josta kanaa 14% ja sianmaksaa 9% paloissa**), viljaa, kasviksia (josta kuivattua porkkana- ja hernesekoitusta 0.8%, vastaa porkkana- ja hernesekoitusta 4%), kasvivalkuaistiivisteitä, kasviperäisiä tuotteita* (josta kuivattua juurikasmassaa 0.8%), rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä (0.6%). *luonnollisia ainesosia. **paloja tyypillisesti 45% tuotteesta.


Sis. kalkkuna
Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (35%, luonnollisia* 93%; josta kalkkunaa 14% ja sianmaksaa 9% paloissa**), viljaa, kasviksia (josta kuivattua porkkanaa 0.6%, vastaa porkkanaa 4%), kasvivalkuaistiivisteitä, kasviperäisiä tuotteita* (josta kuivattua juurikasmassaa 0.8%), rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä (0.6%). *luonnollisia ainesosia. **paloja tyypillisesti 45% tuotteesta.


Sis. siipikarjaa
Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (35%, luonnollisia* 93%; josta siipikarjaa 14% ja sianmaksaa 9% paloissa**), viljaa, kasvivalkuaistiivisteitä, kasviperäisiä tuotteita* (josta kuivattua juurikasmassaa 0.8%), rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä (0.6%). *luonnollisia ainesosia. **paloja tyypillisesti 45% tuotteesta.


Sis. ankkaa
Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (35%, luonnollisia* 93%; josta ankkaa 14% ja sianmaksaa 9% paloissa**), viljaa, kasvivalkuaistiivisteitä, kasviperäisiä tuotteita* (josta kuivattua juurikasmassaa 0.8%), rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä (0.6%). *luonnollisia ainesosia. **paloja tyypillisesti 45% tuotteesta.

Ravintoainekoostumus (%)

Valkuaista:7.5
Rasvapitoisuus:5.2
Epäorgaaninen aines:1.8
Raakakuitua:0.40
Kosteutta:82.0

Lisäaineita per kg

Ravintopitoisia lisäaineita:
D₃-vitamiinia:200 KY
E-vitamiinia:60.0 mg
Kupari (Kupari(II)sulfaatti, pentahydraatti):1.7 mg
Jodi (Kalsiumjodaatti, vedetön):0.28 mg
Rauta (Rauta(II)sulfaatti, monohydraatti):3.6 mg
Mangaani (Mangaanisulfaatti, monohydraatti):2.2 mg
Sinkki (Sinkkisulfaatti, monohydraatti):22.7 mg
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy