Alt Image

PEDIGREE® DENTASTIX™ Advanced Medium

Pedigree® Dentastix™ Advanced Medium -purupalat ovat pidempään kestäviä purutankoja, joiden ainutlaatuinen muoto ja joustava rakenne varmistavat, että ne puhdistavat tehokkaasti. Pedigree® Dentastix™ Twice Weekly -purupalat syväpuhdistavat hampaat ja ikenet, ja ne voivat auttaa vähentämään plakin muodostumista ienrajaan.

Jokainen pakkaus sisältää yhden kananmakuisen purupalan, jonka aktiiviset ainesosat ja erityinen rakenne ovat asiantuntijoiden kehittämiä. Purupalojen erityinen hampaiden ympärille taipuva rakenne mahdollistaa hampaiden syväpuhdistamisen ja auttaa ehkäisemään plakin muodostumista ienrajaan.

  • Koiran koko: 10-25 kg
  • Syväpuhdistaa koirasi hampaat ja ikenet
  • Kananmakuiset purupalat, jotka sisältävät alle 1,5 % rasvaa
  • Ei sisällä lisättyä sokeria tai keinotekoisia väriaineita tai aromeja


Paras tapa huolehtia koirasi suun terveydestä on päivittäinen hampaiden harjaus. 

Ruokintasuositus

Keskikokoiset koirat, esim. cockerspanielit, tarjoa 2 purupalaa viikossa. Tämä pureskeltava makupala sopii 10-25 kg painoisille koirille. Ei sovellu alle 4 kk ikäisille nuorille pennuille. 2 puruluuta sisältää 13% noin 10kg:n koiran viikottaisesta energiatarpeesta. Vähennä muun ravinnon määrää vastaavasti. Käytettävä 1 tunnin kuluessa avaamisesta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa.

Koostumus

Koostumus: viljaa, kasviperäisiä tuotteita, liha- ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% kanaa), kivennäisiä (josta 2.2% Natrium Tripolyfosfaattia), rasvoja ja öljyjä.

Ravintoainekoostumus (%)

Lisäaineita per kg:  
Ravintopitoisia lisäaineita:  
Sinkkisulfaattiheptahydraatti: 1000 mg.

 

 

Lisäaineita per kg

Valkuaista: 4.9
Rasvapitoisuus: 1.1
Epäorgaaninen aines: 5.9
Raakakuituja: 0.6
Kosteutta: 15
Muuntokelpoista energiaa: 299 kcal/100g
Kalsiumia: 0.8.

img-space