Koiran ruokinta

Koiran ruokinta

Pysyäkseen terveenä koiran on saatava riittävästi proteiinia, rasvaa, hiilihydraatteja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Ruoassa on oltava kaikkia tarvittavia ravintoaineita sopivassa suhteessa toisiinsa ja annoksen energiasisältöön nähden.

Koiran koko, rotu ja aktiivisuus vaikuttavat energiantarpeeseen. Koiran ikä ja elämänvaihe tulee myös ottaa huomioon ruokinnassa: pentujen, aikuisten koirien, ikääntyneiden koirien sekä tiineiden ja imettävien narttujen ravinnontarpeet ovat erilaisia.

Koti- vai valmisruokaa?

Monipuolisen kotiruoan valmistaminen vaatii koiranomistajalta paljon aikaa, vaivaa ja tietoa. Tasapainoisen ruokavalion tarjoaminen kotioloissa on haastavaa, ja puutokset voivat vaikuttaa haitallisesti koiran terveyteen.

Vuosikymmenten tutkimustyön ansiosta kauppojen hyllyiltä löytyy mitä erilaisimpia valmiita koiranruokia. Pedigree® valikoima on 60 vuoden tutkimusten ja tuotekehittelyn tulosta.

Voit siis luottaa Pedigree® taattuun, tasaiseen laatuun, olipa kyse sitten täysipainoisesta tai ruokavaliota täydentävästä kuivasta tai kosteasta ruoasta. Pedigree®-tuotteilla varmistat, että koiran ruokavalio on tasapainoinen ja sisältää kaikki tarvittavat ravinteet.

Banner