Vastustuskyvyn parantaminen ruokavalion avulla

Vastustuskyvyn parantaminen ruokavalion avulla

WALTHAMTM Centre for Pet Nutrition -keskuksen tutkijat ovat tehneet mullistavia havaintoja siitä, kuinka tietyt ravinteet voivat parantaa koiran vastustuskykyä lääketieteellisiä ja fyysisiä ongelmia vastaan.

Lisäsuojaa pennuille ja ikääntyville koirille

WALTHAMTM -keskuksen tutkimus on osoittanut, että koiranpennun immuunijärjestelmä on vahvempi ja terveempi, kun pennun ravinto sisältää antioksidanttilisän. Antioksidantit auttavat myös suojaamaan ikääntyviä koiria vanhenemiseen liittyviltä sairauksilta. Pentujen ja seniorikoirien ruoat sisältävät siis runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat koiraa silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Munuaisongelmien riskin vähentäminen

Munuaisvaivat ovat ikääntyvillä koirilla tavallisia. WALTHAMTM -keskuksen tutkijat havaitsivat, että ravinnon sisältämän fosforin määrän säätely auttoi vähentämään munuaisvaurioita. Ikääntyville koirille tarkoitetut tuotteemme on suunniteltu tätä silmällä pitäen.

Suuongelmien ehkäiseminen

WALTHAMTM -keskuksen työn pohjalta on kehitetty useita tuotteita, jotka on suunniteltu auttamaan koiran suun ongelmien ehkäisemisessä. Hyvä esimerkki on Pedigree® DentaStixTM.

Tutkimukset osoittavat, että DentaStixTM -purupalojen päivittäinen käyttö vähentää plakin ja hammaskiven kertymistä.

img-space