PEDIGREE® Rodeo™ Härkää 7pc

Vaihtoehdot

Koirat pitävät leikistä – häränmakuiset Rodeo-purutangot ovat maukkaita kierteisiä makupaloja, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväiseen palkitsemiseen ja herkutteluun. Niiden ainutlaatuinen kierteinen rakenne ja sitkeä koostumus tuovat lisänautintoa leikki- ja seurusteluhetkiin

Pidä koirasi iloisena Pedigree Rodeo -purutankojen avulla. Jokainen purutanko sisältää runsaasti tervettä kasvua ja elämäniloa edistäviä ravintoaineita ja vitamiineja. Rodeo-purutangoissa on lisättyjä omega-3-rasvahappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä tai aromeja! Valittavissa on kaksi herkullista makua: Härkä ja Kana.

Ruokintasuositus

Pienet koirat, esim. mäyräkoirat, tarjoa enintään 3 purupalaa viikossa. Keskikokoiset koirat, esim. cockerspanielit, tarjoa enintään 6 purupalaa viikossa. Suuret koirat, esim. labradorinnoutajat, tarjoa enintään 12 purupalaa viikossa. Vähennä muun ravinnon määrää vastaavasti. Tämä pureskeltava makupala sopii vain koirille, jotka painavat 5 kg tai enemmän. Ei sovellu alle 4 kk:n ikäisille pennuille. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa.

Koostumus

Kasviperäisiä tuotteita, viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% härkää), kasvivalkuaistiivisteitä, sokereita, kivenäisiä, rasvoja ja öljyjä, siemeniä, yrttejä.

Ravintoainekoostumus (%)

Ravintopitoisia lisäaineita:
A-vitamiinia: 5000 KY,
E-vitamiinia: 50 mg,
Rautasulfaatti monohydraatti: 50 mg.

Lisäaineita per kg

Valkuaista: 23
Rasvapitoisuus: 3.5
Epäorgaaninen aines: 5.7
Raakakuituja: 1.5
Kosteutta: 17.8
Muuntokelpoista energiaa: 303 kcal/100g
Kalsiumia: 0.75
Omega-3 -rasvahapot: 1150 mg/kg.
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy