PEDIGREE® hyytelölajitelma

Pedigree® kerta-annospussit sisältävät tuoretta lihaa, jota ei ole käsitelty tai pakastettu aikaisemmin. Näin voit tarjota koirallesi aina laadukasta ja ravitsevaa ruokaa, joka tuoksuu ja maistuu mahtavalta. Lisäksi lihaisat palat on kypsytetty hellävaraisesti siten, että niissä on tallella enemmän luontaisia vitamiineja kuin tölkeissä eikä niihin ole lisätty keinotekoisia säilöntäaineita.

3 x sis. Kanaa
3 x sis. Lammasta
3 x sis. Siipikarjaa
3 x sis. Häränlihaa

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä ylipainoisten koirien päivittäistäannoskokoa. Lisätietoja kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa vettä; tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk.

Koostumus

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (41%, 4% kanaa), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (0,5% kuivattua sokerijuurikaspulppaa), rasvoja ja öljyjä (0,5% % auringonkukkaöljyä), kasvivalkuaistiivisteitä. lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (41%, 4% lammasta), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (0,5% kuivattua sokerijuurikaspulppaa), rasvoja ja öljyjä (0,5% % auringonkukkaöljyä), kasvivalkuaistiivisteitä. lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (41%, 4% siipikarjaa), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (0,5% kuivattua sokerijuurikaspulppaa), rasvoja ja öljyjä (0,5% % auringonkukkaöljyä), kasvivalkuaistiivisteitä. lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (41%, 4% häränlihaa), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (0,5% kuivattua sokerijuurikaspulppaa), rasvoja ja öljyjä (0,5% % auringonkukkaöljyä), kasvivalkuaistiivisteitä.

Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy