PEDIGREE® Mini <5kg Kanaa

Jokaisen pienikokoisen koiran tulee saada viettää touhukkaita päiviä. Pedigree® Small Dog antaakin koiralle sopivan määrän energiaa. Se sisältää myös hyvänlaatuisia lihaproteiineja, B-vitamiinia ja rautaa normaalin elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi.

Ruokintasuositus

Annoskokoja tulee muuttaa koiran ravinnontarpeeseen vaikuttavan aktiivisuuden, rodun ja iän mukaan. Huomioi siirtymävaihe kun teet muutoksia ruokavalioon. Lisätietoja koiran ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Ruokintasuositus on ohjeellinen perusterveille ja normaalipainoisille koirille. Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa.

Koostumus

Viljaa, liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% kanaa), rasvoja ja öljyjä (josta 0.2% auringonkukkaöljyä), kasviperäisiä tuotteita (josta 2% kuivattua juurikaspulppaa), kivennäisiä (josta 0.7% trinatrium polysulfaattia aktivisena ainesosana).

Ravintoainekoostumus (%)

  • Valkuaista: 24
  • Rasvapitoisuus: 14
  • Epäorgaaninen aines: 8
  • Raakakuituja: 2
  • Omega-6 -rasvahapot: 2.6.

Lisäaineita per kg

Hapettumisenestoaineita / Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 17341 KY, D₃-vitamiinia: 1913 KY, E-vitamiinia: 495 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 26 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 225 mg, Kaliumjodidia: 2.1 mg, Natriumseleniitti: 0.5 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 600 mg.

Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy