PEDIGREE® Mini <10kg Häränlihaa ja Kasviksia

Jokaisen pienikokoisen koiran tulee saada viettää touhukkaita päiviä. Pedigree® Small Dog antaakin koiralle sopivan määrän energiaa. Se sisältää myös hyvänlaatuisia lihaproteiineja, B-vitamiinia ja rautaa normaalin elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi.

TUKEA SUUN HYVINVOINTIIN
Jokaisen koiran tulisi saada elää ”hymy huulessa”. Koiran elämässä suulla on keskeinen asema. Sen vuoksi hampaiden ja ikenien hyvinvoinnilla on suuri merkitys. Olemmekin suunnitelleet kuivanappulan rakenteen siten, että se tukee koirasi hampaiden ja ikenien hyvinvointia.

NORMAALIIN VATSAN TOIMINTAAN
Jokaisen koiran vatsantoiminta tulisi pysyä normaalina. Kuivaruokamme sisältää normaalia ruoansulatusta tukevia luonnollisia kuituja sekä helposti imeytyviä, hyvänlaatuisia proteiineja.

IHO JA TURKKI
Jokaisen koira pitäisi tuntea olonsa hyväksi ja näyttää hyvältä. Kuivaruokamme sisältävät yhdistelmän välttämättömiä öljyjä (kuten auringonkukkaöljyä), jotka tukevat koirasi ihon ja turkin hyvinvointia.

AUTTAA PYSYMÄÄN TERVEENÄ
Koirat ovat luonnostaan uteliaita ja nuuhkivat kaikkea löytämäänsä. Jokainen koira ansaitseekin hyvän vastustuskyvyn. Kuivaruokareseptimme sisältää antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia sekä kivennäisaineita, jotka auttavat ylläpitämään koirasi luontaista vastustuskykyä

Ruokintasuositus

Annoskokoja tulee muuttaa koiran ravinnontarpeeseen vaikuttavan aktiivisuuden, rodun ja iän mukaan. Huomioi siirtymävaihe kun teet muutoksia ruokavalioon. Lisätietoja koiran ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Ruokintasuositus on ohjeellinen perusterveille ja normaalipainoisille koirille. Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa.

Koostumus

Viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% häränlihaa ruskeissa nappuloissa), rasvoja ja öljyjä (josta 0,5% auringonkukkaöljyä), kasviperäisiä tuotteita (josta 2% kuivattua juurikaspulppaa), kivennäisiä (1,9%, josta 0,7% trinatrium polysulfaattia aktivisena ainesosana ruskeissa nappuloissa), kasvikisia (4% porkkanaa oransseissa nappuloissa, 4% herneitä vihreissä nappuloissa), kasvivalkuaistiivisteitä.

Ravintoainekoostumus (%)

  • Valkuaista: 22
  • Rasvapitoisuus: 13
  • Epäorgaaninen aines: 8
  • Raakakuituja: 2.3
  • Omega-6 -rasvahapot: 2.9.

Lisäaineita per kg

Antioksidantteja / Väriaineita / Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 12071 KY, B₁-vitamiinia: 33.3 mg, B₂-vitamiinia: 57 mg, D₃-vitamiinia: 1331 KY, E-vitamiinia: 120 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 22.8 mg, Mangaani(II)sulfaatti, tetrahydraatti: 65.6 mg, Kaliumjodidia: 1.9 mg, Natriumseleniitti: 0.71 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 175 mg.

Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy