PEDIGREE® Junior Kanaa

Pentuvaiheessa koiranruoan ravintosisältöön tulee kiinnittää erityistä huomiota. Pedigree® Junior on monipuolista ja täysipainoista kuivaruokaa, jotta pentu kasvaisi tasapainoisesti vahvaksi aikuiseksi

Ruokintasuositus

Nuorille koiranpennuille suositellaan tarjottavan kuivaruoka vedellä pehmennettynä. Kun lemmikki saavuttaa aikuisiän, siirry aikuisen ruokaan vähitellen. Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Annoskokoja tulee muuttaa koiran ravinnontarpeeseen vaikuttavan aktiivisuuden, rodun ja iän mukaan. Lisätietoja penturuokinnasta sekä kantavien että imettävien emokoirien kaloritarpeesta löydät kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa.

Koostumus

Viljaa (josta 4% riisiä), lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 14% kanaa), rasvoja ja öljyjä (josta 0,25% kalaöljyä, 0,2% auringonkukkaöljyä), kasviperäisiä tuotteita (josta 4,5% sokerijuurikaspulppaa), kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä.

Ravintoainekoostumus (%)

  • Valkuaista: 28
  • Rasvapitoisuus: 16
  • Epäorgaaninen aines: 7
  • Raakakuituja: 1.5
  • Kalsiumia: 1.4
  • Fosforia: 1.

Lisäaineita per kg

Hapettumisenestoaineita; Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 13601 KY, D₃-vitamiinia: 1500 KY, E-vitamiinia: 500 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 39.2 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 113 mg, Kaliumjodidia: 3.2 mg, Natriumseleniitti: 0.33 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 300 mg.

Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy