PEDIGREE® Junior 4x100g hyytelölajitelma

Pedigree® Junior on helposti sulavaa täysravintoa, jota on täydennetty kalsiumilla ja fosforilla. Sen lisäksi lihapalat on kypsennetty hellävaraisesti siten, että niissä on tallella enemmän vitamiineja eikä niissä ole keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita. Siksi Pedigree® annosruoka sisältää kaikki olennaiset ravintoaineet, jotka auttavat pentuasi parhaaseen mahdolliseen kasvuun

2 x sis. Kanaa ja Riisiä
2 x sis. Häränlihaa & Riisiä

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Lisätietoja kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa vettä; tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk.

Koostumus

Liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% kanaa), viljaa (josta 4% riisiä), rasvoja ja öljyjä (josta 1% auringonkukkaöljyä), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (josta 0.5% kuivattua juurikaspulppaa), kasvivalkuaistiivisteitä.

Liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% härkää), viljaa (josta 4% riisiä), rasvoja ja öljyjä (josta 1% auringonkukkaöljyä), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (josta 0.5% kuivattua juurikaspulppaa), kasvivalkuaistiivisteitä.

Ravintoainekoostumus (%)

  • Valkuaista: 8.5
  • Rasvapitoisuus: 7
  • Epäorgaaninen aines: 2.5
  • Raakakuituja: 0.12
  • Kosteutta: 78.5
  • Kalsiumia: 0.4
  • Fosforia: 0.3

Lisäaineita per kg

Ravintopitoisia lisäaineita: D₃-vitamiinia: 250 KY, E-vitamiinia: 300 mg, Vedetön kalsiumjodaatti: 0.6 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 10 mg, Rautasulfaatti monohydraatti: 15 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 8 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 116 mg / Teknologiset lisäaineet: Kassiakumi: 1600 mg.

Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy