PEDIGREE® DENTASTIX™ Advanced Mini

Pedigree® Dentastix™ Advanced Mini -purupalat ovat pidempään kestäviä purutankoja, joiden ainutlaatuinen muoto ja joustava rakenne varmistavat, että ne puhdistavat tehokkaasti. Pedigree® Dentastix™ Advanced Mini -purupalat syväpuhdistavat hampaat ja ikenet, ja ne voivat auttaa vähentämään plakin muodostumista ienrajaan.

Jokainen pakkaus sisältää yhden kananmakuisen purupalan, jonka aktiiviset ainesosat ja erityinen rakenne ovat asiantuntijoiden kehittämiä. Purupalojen erityinen hampaiden ympärille taipuva rakenne mahdollistaa hampaiden syväpuhdistamisen ja auttaa ehkäisemään plakin muodostumista ienrajaan.
  • Koiran koko: 5-10 kg
  • Syväpuhdistaa koirasi hampaat ja ikenet
  • Kananmakuiset purupalat, jotka sisältävät alle 1,5 % rasvaa
  • Ei sisällä lisättyä sokeria tai keinotekoisia väriaineita tai aromeja

Paras tapa huolehtia koirasi suun terveydestä on päivittäinen hampaiden harjaus.

Ruokintasuositus

Pienet koirat, esim. mäyräkoirat, tarjoa 2 purupalaa viikossa. Tämä pureskeltava makupala sopii 5 - 10 kg painoisille koirille. Ei sovellu alle 4 kk ikäisille pennuille. 2 purupalaa sisältää 11% noin 5 kg:n koiran viikottaisesta energiatarpeesta. Vähennä muun ravinnon määrää vastaavasti. Käytettävä 1 tunnin kuluessa avaamisesta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa.

Koostumus

Koostumus: viljaa, kasviperäisiä tuotteita, liha- ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% kanaa), kivennäisiä (josta 2.2% Natrium Tripolyfosfaattia), rasvoja ja öljyjä.

Ravintoainekoostumus (%)

Lisäaineita per kg:
Ravintopitoisia lisäaineita:
Sinkkisulfaattiheptahydraatti: 1000 mg.

Lisäaineita per kg

Valkuaista: 4.9
Rasvapitoisuus: 1.1
Epäorgaaninen aines: 5.9
Raakakuituja: 0.6
Kosteutta: 15
Muuntokelpoista energiaa: 299 kcal/100g
Kalsiumia: 0.8.
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy