Etusivu | Ruoat ja makupalat | Kuivaruoka | Junior Kanaa ja Riisiä

Ruoat ja namupalat

Koiran ikä Valitse koiran ikä tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Pentu Aikuinen Seniori

Ruoan tyyppi Valitse ruoan tyyppi tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Kostea ruoka
Kuivaruoka
Makupala

Erityistarpeet Valitse koirasi mahdolliset erikoisvaatimukset

Suunhoito
Nivelten hoito
Painonhallinta

Kuivaruoka

Kuivaruokamme sisältävät juuri oikean määrän proteiineja, hiilihydraatteja, rasvaa, kuituja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Ne auttavat pitämään koiran huippukunnossa. Lue lisää pentujen, aikuisten koirien ja ikääntyneiden koirien täysravinnosta.

Junior Kanaa ja Riisiä

Pentuvaiheessa koiranruoan ravintosisältöön tulee kiinnittää erityistä huomiota. Pedigree® Junior on monipuolista ja täysipainoista kuivaruokaa, jotta pentu kasvaisi tasapainoisesti vahvaksi aikuiseksi

     TUKEE KASVUA JA KEHITYSTÄ

     Kuivaruoka sisältää luontaisesti kalaöljyssä olevaa DHA:ta koiranpennun aivojen normaalia kehitystä tukemaan

     TUKEE SUUN HYVINVOINTIA

     Jokaisen koiran tulisi saada elää ”hymy huulessa”. Koiran elämässä suulla on keskeinen asema. Sen vuoksi hampaiden ja ikenien hyvinvoinnilla on suuri merkitys koiran elämään. Rapeiden kuivanappuloiden valmistuksen päämääränä on hampaiden puhdistamisen tukeminen ja ikenien hyvinvointi.

     TUKEE VATSANTOIMINTAA

     Jokaisen koiran vatsantoiminta tulisi pysyä normaalina. Ihmisten tapaan koiratkin hyötyvät raakakuitujen oikeasta tasapainosta ruokavaliossaan. Uudessa Pedigree® -kuivaruoassa parannettu imeytyvien ja imeytymättömien kuitujen yhdistelmä tukee normaalia ruoansulatusta ja ravintoaineiden tehokasta imeytymistä.

     IHO JA TURKKI

     Jokaisen koira pitäisi tuntea olonsa hyväksi ja näyttää hyvältä. Kuivaruokamme sisältävällä yhdistelmällä auringonkukkaöljyä ja sinkkiä on osoitettu olevan näkyvää vaikutusta koiran ihoon ja turkkiin.

     AUTTAA PYSYMÄÄN TERVEENÄ

     Koirat ovat luonnostaan uteliaita ja nuuhkivat kaikkea löytämäänsä. Jokainen koira ansaitseekin hyvän vastustuskyvyn. Kuivaruokareseptimme sisältää antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia sekä kivennäisaineita, jotka auttavat ylläpitämään koirasi luontaista vastustuskykyä.

   Valikoima

   • Pedigree Junior Kana 3kg

  Kokeile myös seuraavia...

  Tölkit Junior 400 g
  Tölkit Junior 400 g Koiranpentu tarvitsee hyvän kodin, paljon hoivaa ja ruokaa, joka tukee pennun tervettä kasvua. Pedig... Lisää >
  Dentastix®
  Dentastix® Pedigree Dentastix® -purupaloissa on erityinen X-muoto ja hankaava rakenne. Päivittäisessä käytössä... Lisää >
  /ruoat-ja-makupalat/kuivaruoka/junior-kanaa-ja-riisiä