Etusivu | Ruoat ja makupalat | Kuivaruoka | Adult mini Häränlihaa ja Kasviksia

Ruoat ja namupalat

Koiran ikä Valitse koiran ikä tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Pentu Aikuinen Seniori

Ruoan tyyppi Valitse ruoan tyyppi tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Kostea ruoka
Kuivaruoka
Makupala

Erityistarpeet Valitse koirasi mahdolliset erikoisvaatimukset

Suunhoito
Nivelten hoito
Painonhallinta

Kuivaruoka

Kuivaruokamme sisältävät juuri oikean määrän proteiineja, hiilihydraatteja, rasvaa, kuituja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Ne auttavat pitämään koiran huippukunnossa. Lue lisää pentujen, aikuisten koirien ja ikääntyneiden koirien täysravinnosta.

Adult mini Häränlihaa ja Kasviksia

Jokaisen pienikokoisen koiran tulee saada viettää touhukkaita päiviä. Pedigree® Small Dog antaakin koiralle sopivan määrän energiaa. Se sisältää myös hyvänlaatuisia lihaproteiineja, B-vitamiinia ja rautaa normaalin elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi.

    TUKEA SUUN HYVINVOINTIIN

    Jokaisen koiran tulisi saada elää ”hymy huulessa”. Koiran elämässä suulla on keskeinen asema. Sen vuoksi hampaiden ja ikenien hyvinvoinnilla on suuri merkitys. Olemmekin suunnitelleet kuivanappulan rakenteen siten, että se tukee koirasi hampaiden ja ikenien hyvinvointia.

    AUTTAA PYSYMÄÄN TERVEENÄ

    Koirat ovat luonnostaan uteliaita ja nuuhkivat kaikkea löytämäänsä. Jokainen koira ansaitseekin hyvän vastustuskyvyn.
    Kuivaruokareseptimme sisältää antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia sekä kivennäisaineita, jotka auttavat ylläpitämään koirasi luontaista vastustuskykyä

    NORMAALIIN VATSAN TOIMINTAAN

    Jokaisen koiran vatsantoiminta tulisi pysyä normaalina. Kuivaruokamme sisältää normaalia ruoansulatusta tukevia luonnollisia kuituja sekä helposti imeytyviä, hyvänlaatuisia proteiineja.

    IHO JA TURKKI

    Jokaisen koira pitäisi tuntea olonsa hyväksi ja näyttää hyvältä. Kuivaruokamme sisältävät yhdistelmän välttämättömiä öljyjä (kuten auringonkukkaöljyä), jotka tukevat koirasi ihon ja turkin hyvinvointia.

Kokeile myös seuraavia...

/ruoat-ja-makupalat/kuivaruoka/adult-mini-häränlihaa-ja-kasviksia