Etusivu | Pentu

Tervetuloa Pennusta koiraksi -ohjelmaan

Koiranpennun tuominen kotiin on alku pitkälle ja palkitsevalle matkalle, jonka taitatte yhdessä. Pennun ensimmäisen vuoden tapahtumat ovat tärkeitä, jotta pennusta kasvaa terve ja onnellinen koira. Olemme suunnitelleet sähköpostiohjelman, joka tukee koiranomistajia pennun kasvatuksessa. Kussakin sähköpostissa kerrotaan asioista, jotka sopivat pennun silloiseen kehitysvaiheeseen. Käsiteltäviä aihealueita ovat 'hoito', 'koulutus' ja 'leikit'.

Tee vähän joka päivä -periaatetta noudattava ohjelmamme auttaa sinua kasvattamaan pennustasi onnellisen, terveen ja sosiaalisen koiran.

  • Hoito- Kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää, jotta koirasi pysyy huippukunnossa ja terveenä läpi elämän. Käsittelemme esimerkiksi ruokintaa, turkinhoitoa ja lääkkeitä.
  • Koulutus- Peruskoulutus kannattaa aloittaa jo nuorena, jotta pennustasi kasvaa onnellinen koira. Pennut pitävät oppimisesta etenkin silloin, kun ne saavat siitä kunnon palkinnon.
  • Leikit- Koiranomistajia ei yleensä tarvitse kannustaa leikkimään pentunsa kanssa joka päivä, sillä he tekevät sen silkasta ilosta. On olemassa monia tapoja, joiden avulla leikkihetkistä saa myös opettavaisia. Joskus leikkimistä on kuitenkin rajoitettava.

Lupaukset

Lupauksesi
Lupaan hoitaa ja kouluttaa pentuani ja leikkiä sen kanssa joka ikinen päivä, jotta lemmikistäni kasvaa mahdollisimman onnellinen, terve ja ystävällinen koira.
Lupauksemme
Me Pedigreellä lupaamme tukea sinua jokaisella askeleella.
/pentu/default.aspx

Loading...